Jõhvi üritab jätkata pooleli jäänud ehitusi

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvi kontserdimaja ja Pargi keskuse vahele rajataval muusikaväljakul on tööd taas alanud.
Jõhvi kontserdimaja ja Pargi keskuse vahele rajataval muusikaväljakul on tööd taas alanud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvis jätkus aprilli algusest sügisel pooleli jäänud muusikaväljaku, linnapargi teede ja platside ning vene põhikooli staadioni ehitus, kuid nende valmimise aega on riigis kehtiva eriolukorra tõttu keeruline prognoosida. 

Jõhvi promenaadi pikenduse ning kontserdimaja ja Pargi keskuse vahele rajatava muusikaväljaku ehitus algas juba üle-eelmise suve lõpus. Selle objekti valmimine on veninud, kuna vallavalitsusel ja esimesel ehitajal − Terre Ehitusel − tekkisid erimeelsused, mis viisid koostöö lõppemiseni. Mullu suvel objekti üle võtnud RTS Infraehitus jõudis enne talve tulekut promenaadilõigule kõnniteekivid ära laduda, ent muusikaväljaku ehitus jäi pooleli. 

"Aprilli algusest käib seal taas töö, ka puhkepäevadel," sõnas Jõhvi abivallavanem Natalja Abel, märkides, et praegu valmistatakse platsi ette kivide ladumiseks. "Ametlikult on töö lõpetamiseks jäänud kümme päeva, kuid arvestades eriolukorda, anname ilmselt lisaaega, kuna praegu pole ohutuse huvides võimalik korraga palju töötajaid objektile saata," sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles