Katse Jõhvi hooldekodu erakätesse anda tekitas volikogus tormi

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kaare tänav 3 asuvat Jõhvi hooldekeskust on ka varem soovitud maha müüa, kuid kuigi kaugele pole need plaanid jõudnud, sest erastamise vastased põhjendavad oma seisukohta vajadusega säilitada oma inimestele vajaliku teenuse kättesaadavus.
Kaare tänav 3 asuvat Jõhvi hooldekeskust on ka varem soovitud maha müüa, kuid kuigi kaugele pole need plaanid jõudnud, sest erastamise vastased põhjendavad oma seisukohta vajadusega säilitada oma inimestele vajaliku teenuse kättesaadavus. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi volikogu koalitsiooni kuuluva Jõhvi hooldekeskuse juhi Arthur Sepperni esitatud eelnõu, mille kohaselt oleks vald andnud vallale kuuluva sotsiaalasutuse erainvestori kasutusse kohustusega sellesse investeerida, tekitas pahameelt nii koalitsioonis kui opositsioonis, mille järel võtab Seppern enda esitatud eelnõu tagasi. 

Sepperni esitatud volikogu otsuse eelnõu nägi ette, et volikogu annab otsustuskorras Kaare 3 asuva hooldekeskuse üle ettevõtjale kohustusega investeerida sinna määratud aja jooksul kindel summa. Eelnõus ei olnud nimetatud investori nime, investeeringu suurust ega aega, kui kauaks asutus koos kõigi sotsiaalteenuseid puudutavate kohustustega üle antakse.  

Päästeameti nõue 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles