Türgi jalgpallitreeneri teine ametiaeg Narvas jäi üürikeseks

Põhjarannik
Copy
Cenk Özcan jõudis Narva Transi sel hooajal juhendada vaid kaheksas meistriliiga mängus, millest kuues  tuli kaotus ja kaks lõppesid viigiga.
Cenk Özcan jõudis Narva Transi sel hooajal juhendada vaid kaheksas meistriliiga mängus, millest kuues tuli kaotus ja kaks lõppesid viigiga. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti meistriliigas viimasel kohal oleva Narva Transi jalgpallimeeskonna peatreener Cenk Özcan teatas reedel, et paneb omal soovil ameti maha.

Sellest hooajast teist korda Narva Transi peatreeneri ametisse asunud Cenk Özcan (ta oli Transi peatreener ka 2018. aasta teises pooles) teatas klubi kodulehel, et lahkub Narvast omal soovil. "Usun, et Narva Transist saab tulevikus väga edukas klubi. See on minu meeskond," kirjutas Özcan oma pöördumises, kus ta nimetas Burdakovide perekonnast koosnevat klubi juhtkonda oma pere liikmeteks - Nikolaid on isaks, Galinat emaks, Christinat õeks ja Konstantini ning Igorit vendadeks.

Türklane lisas, et tahaks edaspidi veel Eestis töötada, sest armastab seda maad, rahvast ja kultuuri. 

Özcan juhendamisel on Narva Trans meistiliigas kaheksast mängust kaotanud kuus ja viigistanud kaks. Senise hooaja ainus õnnestumine on olnud märtsis Eesti karikasarja veerandfinaalis Nõmme Kalju alistamine.

Täna õhtul kohtub Trans karikasarja poolfinaalis Tallinna Kaleviga. Et koos Özcaniga lahkus ka abitreener Ilgar Nabijev, juhendab tänases mängus Narva esindusmeeskonda klubi noortetreeener Oleg Kurotškin, kes oli ajutiselt peatreeneri rollis ka eelmise hooaja lõpus. 

Meistriliigas poleks Özcan Transi peatreenerina saanud tegutseda kahes järgmises mängus, kuna jalgpalliliidu disitsiplinaarkomisjon määras talle sellise karistuse kohtunike kirgliku kritiseerimise eest ERRi  teleintervjuus pärast mängu Paide linnameeskonnaga. 

Özcan tunnistas jalgpalliportaalile Soccernet, et tegi Narvast lahkumise otsuse juba pärast 30. mail Kuressaare mängu, kus eeldatav favoriit Trans mängis 2:0 eduseisu maha ja kaotas 2:3. "Rääkisin siis presidendiga, aga otsustasime jätkata, sest ta uskus minusse väga. Mõned kohtunikuotsused tulid vahepeal meie vastu, aga need pole enam praegu olulised. Kõige olulisem on see, et ametist lahkumine oli minu otsus. Pärast Paidele kaotamist sain ma kahemängulise keelu ja see tekitas uusi probleeme. Nüüd oli ta minu sooviga nõus," sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles