Uus õppeaasta algab mitmesuguste piirangutega

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Koolid on soetanud desinfitseerimisvahendite ja maskide varu, aga teevad pingutusi ka õpilaste hajutamiseks. Jõhvi gümnaasiumi direktor Tatjana Ait ütles, et esialgu õpib osa gümnasiste koolis ja osa kodus.
Koolid on soetanud desinfitseerimisvahendite ja maskide varu, aga teevad pingutusi ka õpilaste hajutamiseks. Jõhvi gümnaasiumi direktor Tatjana Ait ütles, et esialgu õpib osa gümnasiste koolis ja osa kodus. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Algava õppeaasta juurde kuuluvad teistmoodi aktused ja vahetunnid, hommikused kraadimised ning mõnel pool ka kontaktõppe alguse edasi lükkumine.

"Proovime hajutada õpilasi alguses nii, et osa on kodus ja osa koolis," ütles Jõhvi gümnaasiumi direktor Tatjana Ait, kelle sõnul hajutatakse õpilasi nii aktustel kui ka õppetöös.

"Kolmapäeval ja neljapäeval on koolimajas ainult kümnendikud, kuna neil on vaja harjuda õpetajatega ning näha, mida kool endast kujutab ja kuidas siin tuleb õppida. 11. ja 12. lend on tunniplaani järgi e-tundides, nii et õpetaja on klassiruumis ja õpilased veebis," kirjeldas Ait.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles