Narva huvikoolid, kultuuri- ja spordiasutused jäävad suletuks vähemalt 13. detsembrini

Põhjarannik
Copy
Praegune suureks kasvanud Narva koroonapuhang hakkas levima jäähallist. Nüüd on nii jäähall kui ka teised linna spordi- ja kultuuriasutused suletud kuni 13. detsembrini.
Praegune suureks kasvanud Narva koroonapuhang hakkas levima jäähallist. Nüüd on nii jäähall kui ka teised linna spordi- ja kultuuriasutused suletud kuni 13. detsembrini. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva kriisikomisjon otsustas seoses koroonaviiruse leviku laienemisega pikendada huviringide ja spordikoolide distantsõpe perioodi ning jätta Narva linna kultuuri- ja spordiasutused  kuni 13. detsembrini suletuks. 

Narva linnavalitsuse kriisikomisjon lähtus selle otsuse tegemisel terviseameti ja Narva haigla ettepanekust. 

Linnavalitsuse teatel on Narva haigla, mille töötajad on samuti haigestunud, korraldanud ümber oma tegevuse: avatatud on juba kaks COVID-19 osakonda ja plaanilises ravis on tehtud muudatusi. "Narva haigla on tihedas koostöös Lõuna meditsiinistaabiga ning Tartu Ülikooli Kliinikumi töötajad nõustavad Narva haigla arste ja töötajaid nii elektrooniliste kanalite kaudu kui ka Narvas kohapeal," edastas linnavalitsus. 

Narvas on koroonaviirusesse nakatunud 470 inimest. 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Narvas tõusnud tasemele 851. 

Narva kriisikomisjon palub kõigil suhtuda tõsiselt tekkinud olukorda ning oma käitumisega vähendada viiruse levikut. "Selleks on vaja teha väikeseid asju: vältida rahvarohkeid kohti. Kui see ei ole võimalik, siis katta suu ja nina maski või salliga. Tuleb hoida distantsi, pesta tihti käsi ja jälgida terviseameti teisi nõuandeid, mis aitavad viirusest hoiduda," edastas kriisikomisjon. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles