Jõhvis käib taas sebimine võimu pärast, opositsioon uurib kosilasi

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Alates 2017. aastast on Jõhvis igal aastal korra või paar toimunud võimupööre. Volikogu on selle aja jooksul ametisse kinnitanud neli erinevat vallavanemat. Pildil praeguse keskerakondlasest vallavanema, Valgast tulnud Jüri Konradi ametisse kinnitamine.
Alates 2017. aastast on Jõhvis igal aastal korra või paar toimunud võimupööre. Volikogu on selle aja jooksul ametisse kinnitanud neli erinevat vallavanemat. Pildil praeguse keskerakondlasest vallavanema, Valgast tulnud Jüri Konradi ametisse kinnitamine. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Pärast eelmise aasta sügisel Martin Repinski, Allan Männi ning Nikolai Ossipenko korraldatud võimupööret Jõhvis on volikogu erinevad jõud taas üles näitamas rahutust ning otsivad võimalusi jõujoonte muutmiseks. 

Jaanuari keskel oli opositsioon täis väge esitama vallajuhtidele umbusaldusavaldust selle tõttu, et avalike suhete spetsialistiks võeti tööle end selgeltnägijana reklaamiv Ilona Kaldre, kes avalikus esinemises mõnitas Jõhvi valda ja nimetas Eestit politseiriigiks, vürtsitades oma juttu vulgarismidega.

Reformierakonna kõnelused Keskerakonnaga 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles