Päästeamet avastas lasteaiast ohtlikud puudused, lapsed koliti mujale

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Iisaku lasteaias Kurekell käivad küll veel remonditööd, kuid lapsed on gümnaasiumi ajutiselt pinnalt tagasi kolitud. Ühe rühma ruumidest käskis päästeamet aga lapsed välja kolida, sest need ei vasta ohutusnõuetele.
Iisaku lasteaias Kurekell käivad küll veel remonditööd, kuid lapsed on gümnaasiumi ajutiselt pinnalt tagasi kolitud. Ühe rühma ruumidest käskis päästeamet aga lapsed välja kolida, sest need ei vasta ohutusnõuetele. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Päästeamet avastas remonditava Iisaku lasteaia ruumides ohtlikke puudusi, mistõttu tuli lapsed kolida teistesse ruumidesse.

Tänavu 25. augustil viis Kristel Aunapuu oma lapse Iisaku lasteaeda Kurekell, kus käivad veel siiani ehitustööd, ent vahepeal Iisaku gümnaasiumis asenduspinnal olnud lapsed olid juba remonditud ruumidesse tagasi kolitud. Aunapuu märkas enda sõnul kohe mitmeid puudusi, mis tema arvates viitasid tuleohutusnõuete eiramisele. Ta pöördus Ida päästekeskusesse, kust sai teada, et päästjatega pole ruumide kasutusse võtmist kooskõlastatud.

Lapsed kästi välja kolida

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles