Naabrid toovad Ida-Virusse ööjooksu ja saunamaratoni

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Narva jõe kaldal on saunapidu peetud varemgi, näiteks 2018. aasta Põhjamaade nädalal. Eesti saunakultuuri päevad toovad Joaoru randa vähemalt 20 mobiilset sauna.
Narva jõe kaldal on saunapidu peetud varemgi, näiteks 2018. aasta Põhjamaade nädalal. Eesti saunakultuuri päevad toovad Joaoru randa vähemalt 20 mobiilset sauna. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

MTÜ Rakvere Maraton on võtnud sihikule Narva, korraldades seal jõulude eel ööjooksu ja enne jaanipäeva saunafestivali. Mõlemat toetab integratsiooni sihtasutus Ida-Viru suurürituste rahakotist.

Mittetulundusühing Rakvere Maraton ei ühenda ainult jooksu-, vaid ka saunafänne ning korraldab Narvas esimese saunafestivali.

"Soovime saunakultuuri tutvustamisega kaasata eri eagruppe kohapeal ning pakkuda atraktiivseid ja erilisi elamusi ka väliskülastajatele. Kui kaunis Narva linn juurde lisada, siis usume, et suudame kahe päeva jooksul äratada kuni 1500 inimese huvi," kommenteeris MTÜ Rakvere Maraton juhatuse liige, endine Rakvere linnapea ja praegune riigikogu liige Marko Torm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles