Jõhvis algas uue aasta esimene hommik tervisejooksuga

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Stardis oli rahvast küll vähevõitu, kuid lõbus oli ikka.
Stardis oli rahvast küll vähevõitu, kuid lõbus oli ikka. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Uue aasta esimesel hommikul kogunes Jõhvi kontserdimaja juurde ligi 25 jooksuhuvilist: spordiklubide Runest ja Fööniks korraldatud meelelahutuslikust jooksuüritusest olid lisaks aktiivsetele jõhvikatele osa saama tulnud ka külalised pealinnast.

Jooksjad startisid kontserdimaja muusikaväljakult ning läbisid ühtekokku 5,5 kilomeetrit. Kes joosta ei jaksanud, võis selle vahemaa ka lihtsalt läbi kõndida. Jooksuüritusel osalemine oli kõigile tasuta.

"Idee selline jooks korraldada tuli spontaanselt. Võib-olla ei jõudnud info meie ürituse kohta kõigi huvilisteni, kuid oleme täitsa rahul, et kohale tuli üle 20 inimese," sõnas üks tervisejooksu korraldajatest Andrei Ševela.

Linn oli varahommikul inimtühi, ent entusiastidest jooksjate meeleolu see ei rikkunud.

"Tee peal tuli paar inimest ikka vastu ka. Õnnitlesime neid uue aasta saabumise puhul," rääkis Ševela.

Tema sõnul on kõige olulisem see, et korraldajad said kinnitust: huvi jooksu vastu on olemas, muusikaväljakul valitses positiivne õhkkond ja osalejad jäid üritusega rahule.

Ševela lisas, et klubi plaanib teha uusaastajooksust traditsiooni: järgmisel aastal püüavad nad selle läbi viia senisest mastaapsemalt ja teha sellesse ka mõningaid parandusi.

Sportlaste soovil alustavad nad tuleval aastal jooksu ka veidi hilisemal kellaajal, et jooksuhuvilised aastavahetuse pidustuste järel selleks ajaks ikka üles saaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles