Surnud kolleegi põllule viinud mehed mõisteti süüdi laiba rüvetamises

Põhjarannik
Copy
Kolm meest mõisteti süüdi oma kolleegi surnukeha rüvetamises ning neid karistati tingimisi vangistusega.
Kolm meest mõisteti süüdi oma kolleegi surnukeha rüvetamises ning neid karistati tingimisi vangistusega. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Viru maakohus mõistis neljapäeval laiba rüvetamises süüdi kolm meest, kes olid viinud õnnetuses hukkunud töökaaslase teeäärsele põllule.

2019. aasta 11. jaanuari õhtul anti häirekeskusele teada, et Alutaguse vallas Kohtla-Järve − Mäetaguse maantee 20. kilomeetril leiti tundmatu mehe surnukeha. Surnukehal ei olnud väliseid vägivallamärke ning esialgse info põhjal ei sattunud ta ka liiklusõnnetusse. Politseinikud alustasid juhtunu asjus menetlust ning avalikkuselt paluti abi, avaldades ka üle 50aastase mehe tundemärgid.

Peagi tuvastasid politseinikud hukkunu ning jõudsid jälile tema kolmele töökaaslasele. Selgus, et samal päeval oli mees töökohal hukkunud, jäädes kalluri tagumise luugi vahele. Ent selle asemel et inimese surmast ametivõime teavitada, panid Amir Mukhametshafikov, Igor Konovalov ja Viktor Vinogradov surnukeha sõiduautosse ning sõidutasid selle Alutaguse valda, tõstsid surnukeha seal autost välja lumehange ja lahkusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles