Kohtla-Järvel hukkus kaubanduskeskuse parklas auto ette jäänud jalakäija

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Neljapäeval hukkus Kohtla-Järvel Järveküla teel asuva Vironia kaubanduskeskuse parklas eakas naisterahvas, kellele auto otsa sõitis. 

Neljapäeval kell 11.30 sai häirekeskus teate Kohtla-Järvel juhtunud raskest liiklusõnnetusest, kus 63aastane naine sõiduautoga BMW sõitis kaubanduskeskuse parklas otsa 73aastasele naisele.

Esialgsetel andmetel ei märganud BMW juht jalakäijat, sõitis talle otsa ning juhtunust saadud šoki tõttu ei suutnud juht sõidukit ise peatada. 73aastane naine sai sedavõrd raskeid vigastusi, et tema elu ei õnnestunud päästa. Esialgsetel andmetel oli autojuht kaine ja juhtimisõigusega ning ei ületanud lubatud sõidukiirust.

Jõhvi politseijaoskonna patrullpolitseinik Artur Sandvik ütles, et kõik liiklejad peavad olema parklates ja ülekäigurajale lähenedes eriti tähelepanelikud. „Sõidukiirus peab olema selline, et takistuse ilmnemisel, on autojuht suuteline sellele õigeaegselt reageerima. Jalakäija peab veenduma, et juht on teda märganud, ja alles siis teed ületama.“

See on juba teine traagiline liiklusõnnetus Ida-Virumaal sel nädalal. Esmaspäeval juhtus õnnetus Sillamäel, kus sõiduauto sõitis otsa tõukerattaga teed ületanud 74aastasele naisele. Naine suri saadud vigastustesse kiirabiautos teel haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles