Kohtla-Järve võimuliit on mõranemas

Erik Gamzejev
Copy
Viis kuud vastu pidanud Keskerakonna, Reformierakonna ja valimisliidu Progress koalitsioon ei hääleta enam üksmeelselt, erimeelsused on ka Keskerakonna enda saadikute seas.
Viis kuud vastu pidanud Keskerakonna, Reformierakonna ja valimisliidu Progress koalitsioon ei hääleta enam üksmeelselt, erimeelsused on ka Keskerakonna enda saadikute seas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve abilinnapea Riina Ivanova umbusaldamise katse ei läinud küll läbi, kuid hääletus näitas, et linna valitsev võimuliit on mõranemas.

Ivanova ametist tagandamise poolt hääletas kaheksa saadikut. Lisaks seni opositsioonilise valimisliidu Restart Kohtla-Järve neljale liikmele tõstsid Ivanova mahavõtmise poolt käe ka linnas Keskerakonnaga võimu jagavad Reformierakonna ja valimisliidu Progress saadikud. Veelgi tähelepanuväärsem oli see, et umbusaldusavaldusele panid oma allkirja ka keskfraktsiooni kuuluvad Anton Dijev ja Svetlana Kollo. Dijev teatas enne istungit, et soovib allkirja tagasi võtta, Kollot polnud kohal.

Kas nüüd on laialiminek?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles