Jõhvi muusikaväljakul tantsis nelisada kooliõpilast

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Flash mob'i eestvedaja Antonina Lattu oskab lapsi käima tõmmata.
Flash mob'i eestvedaja Antonina Lattu oskab lapsi käima tõmmata. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi vene põhikooli õpilased tähistasid lastekaitsepäeva piduliku rongkäiguga ja Jõhvi muusikaväljakul korraldatud tantsulise flash mob'iga.

Lastekaitsepäeva, 1. juuni hommik oli nagu tellitult soe ja päikeseline ning rongkäigule mööda Jõhvi tänavaid suundus rohkem kui nelisada Jõhvi vene põhikooli õpilast.

Peorongkäik kulges mööda Jõhvi tänavaid.
Peorongkäik kulges mööda Jõhvi tänavaid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Ei osale ainult üheksandad klassid, sest neil on täna eksam," ütles kooli direktor Irina Šulgina. "Tavaliselt oleme sel päeval lustinud kooli juures, ent kuna tänavu langes meie üritus lõpueksamiga ühele ajale, siis otsustasime minna muusikaväljakule, et koolilõpetajad saaksid rahuikult eksamit teha, meie aga lõbutseda ja ühtlasi linnaelanikke rõõmustada."

Muusikaväljakul korraldasid lapsed ühes õpetajatega tantsulise flash mob'i − liigutused olid neil aegsasti selgeks õpitud. Muusika ja laste rõõmsad näod köitsid möödujaid ja kaubanduskeskuse külastajaid ning pealtvaatajatest puudust ei olnud.

Korraldajate sõnul oli sel üritusel veel üks suur eesmärk: äratada muusikaväljak ellu. "Siin peaks sagedamini midagi toimuma, et muusikväljak elaks ja oma nime õigustaks," rõhutas Irina Šulgina.

Ja mis pidu see ilma maiustusteta on? Flash mob'i lõppedes sai iga osaleja kingiks kommikoti.

Muusika- ja meelelahutuspäeva lõpetas jalutuskäik linnapargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles