Kohtla-Järve uue bussijaama küsimus on endiselt lahtine (1)

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Lux Expressi bussid peatuvad juba ligi pool aastat Virumaa kolledži ja endise apteegi peatuses, kus sõitjatel tuleb bussi oodata ebamugavates tingimustes.
Lux Expressi bussid peatuvad juba ligi pool aastat Virumaa kolledži ja endise apteegi peatuses, kus sõitjatel tuleb bussi oodata ebamugavates tingimustes. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Lux Expressi bussid ei käi Kohtla-Järve Vironia keskuse kaudu juba ligi pool aastat, maakonnaliinide bussid sõidavad sealt peatumata mööda kolm aastat. Linnavõimud pole uue bussijaama jaoks sobivat asukohta senini leidnud ning sõitjatel tuleb bussi oodata ebamugavates tingimustes vihma ja tuult trotsides.

Kohtla-Järvel on uue bussijaama vajadusest räägitud aasta otsa, ent aruteludest kaugemale pole jõutud ning paljud kaugliinibussid on lihtsalt oma peatuspaiku muutnud. Nii linnavõimud kui bussifirmad tunnistavad, et probleem on olemas ja vajab lahendamist, kuid kahjuks ei paista lahendust esialgu kusagilt.

Tallinnas elav Andrei Koverda märkis, et talle meeldivad Kohtla-Järve ja siinne arhitektuur väga ning ta käib siin meeleldi, mõnikord ka bussiga. Ent tal on väga kahju, et nii suures linnas nagu Kohtla-Järve pole normaalset bussijaama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles