Jõhvi linnateid hakkab hooldama volikogu liikme firma

Erik Gamzejev
Copy
Järgmise nelja aasta jooksul peab Jõhvi linna tänavaid korras hoidma volikogu liikme Viktor Rumjantsevi firma Jõhvi KEK.
Järgmise nelja aasta jooksul peab Jõhvi linna tänavaid korras hoidma volikogu liikme Viktor Rumjantsevi firma Jõhvi KEK. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi teede ja tänavate hooldushanget linna piirides on võitmas osaühing Jõhvi KEK, mille juhatuse liige on vallavolikogu liige Viktor Rumjantsev. Kuid uue hanke tulemusel peaks teede hoolduskulu kujunema tervikuna Jõhvi valla jaoks väiksemaks kui varem firmaga N&V sõlmitud lepinguga, mille vald veebruaris lõpetas.

Jõhvi vallavalitsus tunnistas Jõhvi KEKi edukaks pakkujaks kahes esimeses osas, mis hõlmavad Jõhvi linna teede ja tänavate aastaringset hooldust. Firma küsis selle töö eest nelja aasta jooksul ligemale 1,64 miljonit eurot käibemaksuga. See oli küll rohkem vallavalituse poolt eeldatavast maksumusest 1,2 miljonit eurot, kuid oluliselt vähem kui kolmel ülejäänud konkurendil, kes osalesid hankes nende piirkondades. Need olid veel Keskkonnahooldus Eesti, Tetaro Grupp, RoadWest. 

Jõhvi KEKi juhatuse liige Viktor Rumjantsev kandideeris vallavolikogusse Jõhvis võimul olevas valimisliidus Ühiselt Jõhvi Eest. Ta sai 56 häält ja pääses esimese asendusliikmena ka volikogusse. Äriportaali Teatmik.ee andmetel oli firmal tänavu esimeses kvartalis vaid üks töötaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles