Kohtla-Järve uue võimuliidu sünniks peaksid põlised vastased seljad kokku panema

Erik Gamzejev
Copy
Sellel Kohtla-Järve volikogu saalis 2017. aastal tehtud pildil õnnitleb Eduard Odinets sõbralikult volikogu esimeheks valitud Riina Ivanovat, kuid suurema osa ajast on ta Ivanova ja teiste keskerakondlaste tegevusse Kohtla-Järve juhtimisel suhtunud väga kriitiliselt. Nüüd aga kaaluvad nad ühise võimuliidu loomist.
Sellel Kohtla-Järve volikogu saalis 2017. aastal tehtud pildil õnnitleb Eduard Odinets sõbralikult volikogu esimeheks valitud Riina Ivanovat, kuid suurema osa ajast on ta Ivanova ja teiste keskerakondlaste tegevusse Kohtla-Järve juhtimisel suhtunud väga kriitiliselt. Nüüd aga kaaluvad nad ühise võimuliidu loomist. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Selleks, et Kohtla-Järvel sünniks pärast osa poliitikute korruptsiooniskandaali sattumist uus võimuliit, peaksid aastaid eri leerides olnud saadikud ära leppima ja seljad kokku panema.

Praegu volikogus opositsioonis olevad sotsid ja Keskerakond on mõlemad nõudnud korruptsioonikahtlustuse saanud volikogu esimehe Tiit Lillemetsa ja aseesimehe Maria Merkulova tagasiastumist. Samuti peaks nende arvates ametist lahkuma linnavalitsus, kuna kahtlustuse said ka kaks abilinnapead Vitali Borodin ja Evelyn Danilov.

Kaalukeeleks on Restart Kohtla-Järve

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles