VIDEO Korruptsiooniskandaali uppunud Kohtla-Järve volikogu tabas umbusalduste sadu

Erik Gamzejev
Copy
Toomas Naela (paremal) ei soovi Kohtla-Järve linnapeana näha enam ei koalitsioon ega opositsioon. Tema kõrval on abilinnapead Evelyn Danilov ja Vitali Borodin, kes said kahtlustuse korruptsioonikuriteos, kuid keeldusid linnapea ettepanekust ametist lahkuda.
Toomas Naela (paremal) ei soovi Kohtla-Järve linnapeana näha enam ei koalitsioon ega opositsioon. Tema kõrval on abilinnapead Evelyn Danilov ja Vitali Borodin, kes said kahtlustuse korruptsioonikuriteos, kuid keeldusid linnapea ettepanekust ametist lahkuda. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Korruptsiooniskandaali uppunud Kohtla-Järve linnavolikogu erakorralisel istungil esitasid linnapea Toomas Naelale umbusaldusavalduse seitse mitteametliku võimuliidu saadikut. Tema juhitavat linnavalitsust soovivad umbusaldada ka kümme opositsioonisaadikut. Kokku esitati ühel istungil seitse umbusaldusavaldust.

Toomas Naelale esitasid umbusaldusavalduse neli Restart Kohtla-Järve saadikut − Janek Pahka, Mare Roosileht, Viktor Andrejev ja Hendrik Agur −, kaks Reformierakonna saadikut − Daniil Starodubtsev ja Svetlana Vladimirova − ning valimisliidust Progress volikogusse valitud Jevgeni Saltõkov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles