Kohtla-Järve uue võimuliidu loomine on sumbumas ummikusse

Erik Gamzejev
Copy
Keskerakonna fraktsiooni juht Sergei Lopin (paremal) tahaks koos sotsidega, kellest sel pildil on Sergei Butšinski, Eduard Odinets ja Vladimir Tšužas, uut võimuliitu luua, kuid lisaks kümnele häälele vajavad nad oma leeri veel vähemalt kolme saadikut.
Keskerakonna fraktsiooni juht Sergei Lopin (paremal) tahaks koos sotsidega, kellest sel pildil on Sergei Butšinski, Eduard Odinets ja Vladimir Tšužas, uut võimuliitu luua, kuid lisaks kümnele häälele vajavad nad oma leeri veel vähemalt kolme saadikut. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Katsed moodustada Kohtla-Järvel uus võimuliit, millega poleks seotud kuriteokahtlustuse saanud saadikud, on isiklike vastuolude tõttu sumbumas ummikusse.

25st volikogu liikmest 9 olid kolmapäevase seisuga saanud kahtlustuse korruptsioonikuritegudes. Sotsiaaldemokraatliku Erakonna viis saadikut ja Keskerakonna viis saadikut peavad alates eelmisest nädalast konsultatsioone uue võimuliidu moodustamiseks, kuid seni ei ole neil õnnestunud leida liitlasi ja kümnekesi ei ole võimalik enamuskoalitsiooni moodustada.

Restart ei taha liitu koos Korbiga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles