Kohtla-Järve võib saada üllatuslinnapea (2)

Erik Gamzejev
Copy
Kui volikogu esimeheks peab saama Eduard Odinets, siis linnapeakandidaadi peaks välja pakkuma valimisliit Restart Kohtla-Järve. Selle liikme Hendrik Aguri sõnul on neil väga tugev kandidaat, kelle valituks osutumisel algab Kohtla-Järve juhtimises uus ajastu.
Kui volikogu esimeheks peab saama Eduard Odinets, siis linnapeakandidaadi peaks välja pakkuma valimisliit Restart Kohtla-Järve. Selle liikme Hendrik Aguri sõnul on neil väga tugev kandidaat, kelle valituks osutumisel algab Kohtla-Järve juhtimises uus ajastu. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kui Kohtla-Järve loodava uue võimuliidu volikogu esimeheks on saamas sotsiaaldemokraat ja riigikogu liige Eduard Odinets, siis linnapeaks valimisliidu Restart üllatuskandidaat. Keskerakond saaks kaks abilinnapea kohta.

"Meil on väga hea linnapeakandidaat," ütles valimisliitu Restart kuuluv Kohtla-Järve gümnaasiumi direktor Hendrik Agur. "Ma naudin seda juba ette. Kui ta läbi läheb, siis muutub Kohtla-Järve linna juhtimine drastiliselt ja saabub uus ajastu."

Lõplikku kokkulepet veel pole

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles