VIDEO Laupäeva hilisõhtul jooksis Narvas üle 800 inimese (2)

Erik Gamzejev
Copy
10 km rajal on finišisse jõudnud Nataly Roose ja Joosep Mart Männik Harjumaalt.
10 km rajal on finišisse jõudnud Nataly Roose ja Joosep Mart Männik Harjumaalt. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Laupäeva hilisõhtul toimunud Narva talvisel ööjooksul osales üle 800 rahvasportlase, lisaks tegi üle 500 harrastajat jooksu kaasa virtuaalselt. 

Kaheksakraadises pakases läbisid ligemale pooled osalejad 10 kilomeetrit ja ülejäänud viis kilomeetrit. Rada kulges kesklinnas Astri keskuse juurest Narva jõe kaldal asuva pimeaiani ja tagasi. Rajal oli osalejate innustamiseks seatud üles 17 ergutuspunkti. 

"Te olete kangelased," pöördus vahetult enne starti osalejate poole Narva linnapea Katri Raik, märkides, et samal ajal istuvad kõrvalmajades inimesed teleka ees oma diivanitel. "Aga teie seisate oma tervise eest ja see ongi edu pant. Need, kes ei ole Narvast, aitäh, et tulite ja tulge meie juurde tagasi nii suvel energiajooksule, tulge nädala pärast jõululaadale ja vaadake, kuidas me elame!" 

10 km jooksu võitis ajaga 34.23 Jõhvi põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Deniss Šalkauskas, kes edestas 9 sekundiga Kristofer Erik Kambergi Harjumaalt. "Oli väga huvitav taktikaline jooks," ütles Šalkauskas tõdedes, et pidi kõvasti pingutama, et teist aastat järjest võitjaks tulla. 

Naistest oli ajaga 40.11 kiireim Hillevi Velba Jõhvist. 

"Talv on jooksmiseks eriline aeg. Pead olema püstihull, et tulla osalema. Need on ägedad inimesed," tõdes jooksu peakorraldaja Marko Torm märkides, et 60 protsenti osalejatest sõitis Narva Harjumaalt. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles