VIDEO ⟩ Kohtla-Järve ei saanud uut linnavalitsust

Erik Gamzejev
Copy
Virve Linder (ees vasakul) vahetas abilinnapeakandidaatide seas viimasel hetkel Olga Pihlaku välja Evelyn Danilovi (seisab püsti) vastu, kuid sellest ei olnud hääletusel kasu. Linnavalitsus, mille liikmekandidaatideks olid esitatud ka Iti-Jantra Metsamaa (vasakult teine) ja Aivar Lainjärv (paremal), jäi ametisse kinnitamata. Finantsjuht Elina Viskil (Metsamaa ja Lainjärve vahel) ei ole endiselt, kellega linnavalitsuses tänavuse eelarve kärpeid arutada.
Virve Linder (ees vasakul) vahetas abilinnapeakandidaatide seas viimasel hetkel Olga Pihlaku välja Evelyn Danilovi (seisab püsti) vastu, kuid sellest ei olnud hääletusel kasu. Linnavalitsus, mille liikmekandidaatideks olid esitatud ka Iti-Jantra Metsamaa (vasakult teine) ja Aivar Lainjärv (paremal), jäi ametisse kinnitamata. Finantsjuht Elina Viskil (Metsamaa ja Lainjärve vahel) ei ole endiselt, kellega linnavalitsuses tänavuse eelarve kärpeid arutada. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnapea Virve Linderi volikogule pakutud linnavalitsus ei saanud volikogult vajalikku toetust. Poolt hääletas 9 volikogu liiget, vastu oli 15 ja erapooletuks jäi üks saadik.

Lisaks opsitsioonis olevatele sotsidele ja keskerakondlastele hääletasid vastu ka mitmed need mitteametliku võimuliidu saadikud, kes andsid kaks kuud varem oma hääle Linderi linnapeaks valimisel. Need olid endine volikogu aseesimees Maria Merkulova ning Anton Dijev, Vladimir Evve, Zaur Abassov ja Deniss Veršinin. Erapooletuks jäi Anna Rentik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles