PILDIGALERII Narva linnapäevad algasid rongkäigu ja nublu kontserdiga

Ilja Smirnov
Copy
Narva linnapäevade keskuseks on sel aastal raekoja plats, mis on ka laupäeval toimuva Narva linnajooksu võistluskeskuseks.
Narva linnapäevade keskuseks on sel aastal raekoja plats, mis on ka laupäeval toimuva Narva linnajooksu võistluskeskuseks. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linnapäevad algasid reede õhtul rongkäiguga mööda jõepromenaadi raekoja platsile, kuhu püstitatud laval toimus nublu ja Gameboy Tetrise kontsert. 

Narva linnapäevade kolme kilomeetri pikkune  avarongkäik oli ühtlasi ka laupäeval toimuva Narva linnajooksu proloog. Varem Narva energiajooksu nime kandnud Narva linnajooksu starti on laupäeval oodata mitu tuhat jooksjat ja kõndijat.

Ühtlasi selguvad laupäeval Narvas Eesti meistrid poolmaratonis. Ida-Virumaa suurimal rahvaspordiüritusel saab osaleda 5 km jooksus ja kõnnis ning 21,1 km jooksus. 

Linnajooksu start ja finiš on värskelt renoveeritud Narva raekoja platsil, mille ääres asub ka Narva kolledži õppehoone. Narva linnajooksu ja linnapäevade kultuuriprogrammis esinevad laupäeval Anne Veski ja Alika Milova. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles