VAIDLUS KOHTLA-JÄRVE VOLIKOGUS "Kes meist on korruptandid?"

Erik Gamzejev
Copy
Virve Linder tuletas meelde, et Eduard Odinets on nimetanud praegust Kohtla-Järve võimu korruptsioonikoalitsiooniks, ja soovitas õppetunnina olla kõigil sõnadega ettevaatlikum.
Virve Linder tuletas meelde, et Eduard Odinets on nimetanud praegust Kohtla-Järve võimu korruptsioonikoalitsiooniks, ja soovitas õppetunnina olla kõigil sõnadega ettevaatlikum. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve volikogu istungil puhkes kirglik vaidlus sel teemal, kes volikogu ja linnavalitsuse liikmetest on korruptandid ja kes ei ole.

Selle ajendiks sai sotsiaaldemokraatide fraktsiooni kuuluva volikogu liikme Vladimir Tšužase esitatud arupärimine linnapea Virve Linderile seoses sellega, et vastuses Postimehe ajakirjaniku küsimusele rääkis ta Kohtla-Järve endistest ja praegustest korrumpeerunud linnavõimudest. "Ma saan sellest niimoodi aru, et teie arvates on praeguste linnavõimude seas korrumpeerunud isikuid. Kui see on nii, siis võib-olla nimetaksite neid. Või kasvõi teataksite meile, kus nad on − linnavalitsuses või volikogus," küsis Tšužas.

Linnapea nimesid ei nimetanud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles