Tiit Lillemets: läksin linnavalitsusse soovist muuta linna elu paremaks

Copy
2022. aasta sügisel Kohtla-Järvel vallandunud korruptsiooniskandaaliga seoses kahtlustuse saanud Lillemets peeti kinni ja veetis ööpäeva Viru vangla arestimajas, kust ta sel pildil just väljumas on.
2022. aasta sügisel Kohtla-Järvel vallandunud korruptsiooniskandaaliga seoses kahtlustuse saanud Lillemets peeti kinni ja veetis ööpäeva Viru vangla arestimajas, kust ta sel pildil just väljumas on. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve volikogus võimul oleva Keskerakonna fraktsiooni kuuluv Tiit Lillemets ütles, et võttis 3000eurose palgaga Kohtla-Järve arengu- ja majandusteenistuse majandusvaldkonna juhi ameti vastu soovist muuta linna elu paremaks.

Lillemets osutus abilinnapea Aleksandr Keivabu juhitava konkursikomisjoni hinnangul parimaks kümne kandidaadi seast. Keivabu enda kinnitas mullu novembris abilinnapeaks volikogu fraktsioon, kuhu kuulub ka Lillemets.

Praegu puhkusel olevalt Keivabult ei õnnestunud saada kommentaari, mille põhjal oli Lillemets sellesse ametisse parim. Linnapea Henri Kaselo sõnul tuli Lillemetsale kasuks see, et ta on varem linnavalitsuse süsteemis töötanud, muu hulgas ka linnapea abina Ahtme ja Oru linnaosas, tänu millele tunneb ta linna probleeme ja on end varem majandusjuhina heast küljest näidanud.

Tagasi üles