Toila valla esimese noore stipendiumi pälvis Gregor Männi

Copy
Gregor Männi kätt surub Toila vallavolikogu esimees Etti Kagarov, kes on teinud noormehega koostööd kaevandusmuuseumi juhina. Suvel valmis kaevandusmuuseumis uus elamusteenus − põgenemistuba −, mille algatasid valla noored ning mis valiti valla aasta teoks.
Gregor Männi kätt surub Toila vallavolikogu esimees Etti Kagarov, kes on teinud noormehega koostööd kaevandusmuuseumi juhina. Suvel valmis kaevandusmuuseumis uus elamusteenus − põgenemistuba −, mille algatasid valla noored ning mis valiti valla aasta teoks. Foto: Maila Meldre

16aastane Gregor Männi on noormees, kelle kohta võib öelda, et kes teeb, see jõuab. Toila vald tunnustas teda selle eest 500eurose stipendiumiga.

Noore stipendiumi idee sündis Toila valla noortevolikogus, et tunnustada ning ergutada neid 14-19aastasi noori, kes on silma paistnud aktiivsuse ja positiivse eeskujuga noorte elu edendamisel Toila vallas. Stipendiumi annab välja noortevolikogu koostöös vallavalitsusega.

Gregor on aktiivne Toila valla noortevolikogu liige, kel on julgust oma mõtteid väljendada ning noorte hääl kuuldavaks teha. Näiteks võttis ta volikogu haridus- ja noorsootöökomisjonis sõna, mille tulemusel algatas vallavalitsus bussiaegade muutmise ning Toilast ja Vokast väljuvad bussiliinid said Jõhvis õppivatele noortele sobivamaks.

Tagasi üles