Jõhvi betoontoodete tehas kuulutati aasta maaettevõtjaks

Sirle Sommer-Kalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Virumaa üks edukamaid väike-ettevõtteid on Jõhvi servas Meelis Tindi juhtimisel tegutsev betoontooteid valmistav Liisbet Invest, mis on laienenud viimastel aastatel ja pälvis mullu EVEAlt aasta maaettevõtja tiitli.
Ida-Virumaa üks edukamaid väike-ettevõtteid on Jõhvi servas Meelis Tindi juhtimisel tegutsev betoontooteid valmistav Liisbet Invest, mis on laienenud viimastel aastatel ja pälvis mullu EVEAlt aasta maaettevõtja tiitli. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi vallas tegutsev betoontoodete tehas OÜ Liisbet Invest sai ettevõtluskonkursil maa soola tiitli.

Konkursi "Eesti ettevõtlik vaim" korraldas Eesti väikeste ja keskmiste ettevõtjate esindusorganisatsioon EVEA. Edukamaid väikeettevõtteid tunnustati kuues kategoorias. Maa soola nominendid olid Jõhvi ettevõtte kõrval piimakarjakasvatusega tegelev OÜ Vändra ja traadist toodete valmistamisele spetsialiseerunud AS K-Met. 

"Meil oli väga raske teha valikuid, sest enamik kandidaate olid tugevad või väga tugevad ning esindasid väga erinevaid valdkondi − põllumajandusest muusikatööstuseni. Lisaks majanduslikele näitajatele hindasime ka ettevõtjate ühiskondlikku aktiivsust ja sotsiaalset vastutust," kommenteeris EVEA president Heiki Rits Äripäevale. 

OÜ Liisbet Invest juhatuse liige Meelis Tint rõõmustas, et keegi tunnustab ettevõtjaid ka õige käitumise eest. "Sellel konkursil ei tehta edetabelit ainult selle järgi, kes rohkem käivet ja kasumit kasvatab, vaid vaadatakse ka ettevõtjate ühiskondlikku aktiivsust ja vastutust laiemalt."

Maaeluministrilt auhinna kätte saanud Tint lisas, et ettevõtte hea käekäigu kõrval vastutatakse töötajate heaolu eest.

"Meil on hea sisekliima, aus ja inimlik suhtumine töötajatesse. Kui varem oleme andnud pärast aasta kokkuvõtete tegemist parima töötaja auhinna, siis viimati tunnustasime hoopis neid, kes said eelmisel aastal isaks. Neid oli meie 40 töötaja hulgas kolm."

Liisbet Investi töötajate arv on viimastel aastatel kasvanud, nagu ka tehas ise: 2016. ja 2017. aastal pandi püsti uued tootmishooned. Ettevõte on varustanud betoontoodetega nii trammiliine, staadione kui 30korruselise kõrghoone ehitust. Suurem osa toodangust tarnitakse välismaale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles