Repinskid lükkavad ümber väidetava lahutusplaani

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski mullu Jõhvi rahvajooksul.
Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski mullu Jõhvi rahvajooksul. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vallavanem Martin Repinski ning tema riigikogu liikmest abikaasa Siret Kotka-Repinski nimetavad valeväideteks jutud, nagu plaaniks nad abielu lahutada. Reedel tegi Repinski sotsiaalmeedias selle kohta ka avalduse. 

"Head sõbrad! Poliitik peab taluma kahjuks kõike, ka seda, et tema perekonda rünnatakse. Me oleme kolmekesi õnnelikud ning lahutust me plaanides pole, nagu tänases Kroonikas võib sellel teemal lugeda.

Meil on väga kahju, et mõned Jõhvi opositsiooni liikmed ja konkurendid on valimistel kulujuttudest huvitatud ning levitavad neid. Tuleb aga arvestada, et elus tuleb kõik bumerangina tagasi. Ükski valimiskampaania pole selliseid meetodeid väärt," kirjutas Repinski Facebookis.

Poliitiperekonna võimalikust lahutusest kirjutas ajakiri Kroonika oma rubriigis Sahinad, viitamata allikatele. Küll aga väitis ajakiri, et teema uurimisega tegeleb ka Põhjarannik.

Põhjarannik küsis tõepoolest eelmisel nädalal nii Martin Repinskilt kui Siret Kotka-Repisnkilt, kas jutud plaanitavast lahutusest vastavad tõele ning mõlemad vastasid eitavalt. 

Siret Kotka-Repinski ütles, et temani on samuti jõudnud sellised kuulujutud ning tema teada levitab neid inimene, kes on seotud kohaliku poliitikaga. "Aga ma ei hakka seda nime siinkohal nimetama. Meil on kõik korras ning inimesed võivad oma silmaga veenduda, et õhtuks jõuan ma alati Jõhvi ja ööbin meie kodus," sõnas ta. 

Martin Repinski kinnitas Põhjarannikule eelmisel nädalal samuti, et jutud lahutusest on valed. 

"See ei vasta grammigi tõele. Olen ka siin linna peal igasuguseid jutte kuulnud, aga arvan, et need on huvitatud isikute poolt tekitatud. Ma arvan, et see on valimistega seotud. 

Juttudele lahutusest eelnesid aga pikka aega levinud jutud Repinski kõrvalsuhtest volikogu aseesimehe Jekaterina Vassiljevaga. Just Repinski oli ettepanekul sai mullu pärast võimupööret Jõhvis volikogu teiseks aseesimeheks avalikkusele täiesti tundmatu Vassiljeva. Tänavu tekitas Jõhvi volikogus palju vaidlusi eelarves 30 000 euro suurune eraldis Vassiljeva MTÜle Jõhvi Noorteparlament, väidetavalt selleks, et katta äsjaloodud noortevolikogu tegevusega seotud kulusid. 

Repinski eitas ka oma lähisuhet Vassiljevaga ja kinnitas, et neil on ainult poliitikute suhe. "Seda ma olen ka kuulnud, aga mingeid muid suhteid ei ole. Ma saan aru, miks see võib nii tunduda. See on puhtalt Jekaterina välimuse pärast. Me oleme päris palju temaga igasugustel üritustel koos, aga asi ongi selles, et tema on mulle üks poliitiliselt lähedane inimene, keda ma püüan poliitiliselt õpetada, et tekiks siin selline tugev Keskerakonna meeskond ja rohkem siin midagi ei ole," lausus vallavanem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles