Põhjarannik 22. mail

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallaelanikud volikogu istungitele eriti sageli ei satu, plakatitega pole varem üldse keegi tulnud.
Vallaelanikud volikogu istungitele eriti sageli ei satu, plakatitega pole varem üldse keegi tulnud. Foto: Peeter Lilleväli

* "EI!!! Kose karjäärile", "Mets ja küla jäägu meitele!" Selliste plakatitega võtsid eile istungile kogunenud Jõhvi vallavolikogu vastu saalis istunud Kose küla elanikud. Eilses Põhjarannikus ilmunud avaliku kirja ja plakatitega sundis külarahvas Jõhvi vallavolikogu Kose karjääri arendamise töörühma loomise üle põhjalikumalt arutlema.

* Eile toimusid Kukrusel heakorratalgud, et puhastada välja koht, kus Baltisaksa aadlik Robert von Toll võttis esimesena teadlikult kasutusele põlevkivi.

* Politsei tabas Kohtla-Järvel nooremapoolse mehe, kes rahamurede leevendamiseks oli oma korteris asutanud kanepikasvatuse. Politsei läks korterit kontrollima pärast seda, kui oli majaelanikelt saanud kaebuse, et ühes maja trepikojas on imelik lõhn. Kahtlasesse korterisse sisenenud narkopolitseinikud leidsid eest telgi, kus lillepottides kasvas üle 20 kanepitaime, kasvatus oli varustatud nii spetsiaalse valgusti kui ka ventilatsiooniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles