Tundmatu MTÜ kutsub Repinski toetajaid vallamajja

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski, 
PEETER LILLEVÄLI
Martin Repinski, PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

Avalikkusele tundmatu MTÜ Linnaprojektid tegi esmaspäeval sotsiaalmeedias üleskutse koguneda teisipäeva hommikul kella 7.45ks Jõhvi vallamajja, et toetada Jõhvi vallavanem Martin Repinskit, kel seisab kella 8ks määratud volikogu istungil ees umbusaldushääletus.

Pöördumises pealkirjaga "Jõhvi vallavanema toetuseks! Let's Make Jõhvi Great Again! [Teeme Jõhvi jälle suureks!]" nimetab MTÜ ennast erakonnavabaks organisatsiooniks. Repinskit nimetatakse nooreks ja ambitsioonikaks poliitikuks ja umbusalduse avaldajaid inimesteks, kes on poliitikas ebakompetentsed.

"Kui Teie olete nõus sellega, et teed peavad olema remonditud ja hooldatud, linn peab toetama haridusasutusi, ning linn ja ühiskond peaksid arenema koos, siis pakume koguneda ja toetada Jõhvi vallavanemat Martin Repinskit umbusaldushääletuse ajal oma kohalolekuga," on kirjas üleskutses.

Toetajatel palutakse olla kohal kell 7.45, "selleks, et omavahel arutada päevakorda".

Samas paluvad üleskutse tegijad mitte lasta  end häirida ebasobivast kellaajast: "Paljud liiguvad hommikul tööle ja kooli, kuid antud ürituses mitteosalemine tähendab seda, et lasete käest võimaluse muuta oma linn paremaks ja kinkida oma lastele ja noortele helge tulevik!"

Linnaprojektid MTÜ  nimetab oma tegevuse  põhiliseks  eesmärgiks  parandada linnakeskkonda ja luua kaasaegseid avalikke ruume.

Äriregistri andmetel on 2017. aasta märtsis Jõhvis Kaare tänaval asutatud MTÜ Linnaprojektid juhatuse liikmed Anna Dekelbaum ja Andrei Dekelbaum. Kuigi MTÜ asutamisest on möödas poolteist aastast, puuduvad andmed selle tegevusest, muuhulgas ka maksude maksmisest. Andrei Dekelbaum on ka programmeerimisega tegeleva osaühing J2J juhatuse liige. 2015. aastal asutatud firma kohta puuduvad andmed majandustegevusest, samuti pole ta esitanud äriregistrile majandusaruandeid. Anna Dekelbaum on tänavu augustis registreeritud huvikoolitusega tegeleva OÜ Edutee juhatuse liige. LinkedIni andmetel on ta varem töötanud eesti keele õpetajana Tallinna erakoolis Edu Valem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles