Voka saab uue betoonkattega korvpalliväljaku

Põhjarannik
Copy
Korvpallikorv
Korvpallikorv Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Teist aastat toimuv kodukoha korvpalliväljaku uuendamise kampaania toob sel hooajal uue betoonkattega väljaku Ridakülla ja Vokka. Tänapäevase korvpalliväljaku rajamise taotlusi saabus kümnest maakonnast üle Eesti, kokku 31 kogukonnalt.

"Meil on hea meel, et on nii palju ettevõtlikke omavalitsusi ja kogukondi, kes kodukoha korvpallimängu tingimuste parandamise eest seisavad. Positiivne tagasiside annab meile märku, et tegeleme õige asjaga. Betoonimeister saab noortesporti toetada kolmes tegusas kogukonnas," rääkis Betoonimeistri juht Kalle Suitslepp.

Eesti korvpalliliidu 3x3 peatreeneri ja konkursi komisjoni liikme Siim Raudla sõnul motiveerib Betoonimeistri algatus loodetavasti ka teisi ettevõtjaid toetama kohalikke kogukondi ning üle vaatama oma kodukoha palliplatse. "Vaatamata sellele, et korvpall on Eestis üks armastatumaid spordialasid ning meil on üle tuhande väljaku, on suur osa neist paraku üsna kehvas seisus ja seda eriti väiksemates asulates," nentis Raudla.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles