Liiklustalgutel sai maakonnas trahvi ligi 100 autojuhti

Põhjarannik
Copy
Liiklustalguid korraldab politsei igal aastal regulaarselt. See pilt on tehtud liiklustalgutel viis aastat tagasi Jõhvi vallas.
Liiklustalguid korraldab politsei igal aastal regulaarselt. See pilt on tehtud liiklustalgutel viis aastat tagasi Jõhvi vallas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ligi 100 roolikeerajat sai Ida-Virumaal liiklusrikkumiste eest trahvi, kui politsei elanike näpunäidete järgi liiklustalgud korraldas.

Jõhvi piirkonnas märkisid kodanikud ära 44 liiklusohtlikku kohta, mida nädala jooksul korduvalt kontrolliti − kokku 104 korda. Narvas aga oli see arv 43.

"Liiklustalgute ajal olid meie põhifookuses mootorsõidukite juhid, kes vahepeal liialt agaralt gaasipedaali vajutavad. Kui aga politseinikele jäi silma mõni muu rikkumine, siis pöörati ka sellele tähelepanu. Õnneks on siiski enamik juhte korralikud ning järgivad piirkiirust," rääkis Jõhvi politseijaoskonna liiklusgrupi juht Annika Elm. Tema sõnul viis politsei sellegipoolest läbi üksjagu ennetavaid vestlusi juhtidega ning ligi 100 roolikeerajat peavad enda kukrut kergendama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles