Jõhvi on kuni laupäeva õhtuni keskkütte ja sooja veeta

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel sügisel on VKG Soojus rajanud Jõhvi kontserimaja juures 370 meetrit soojustorustikke. Sel nädalavahetusl ühendatakse uus lõik soojusvõrguga. PEETER LILLEVÄLI
Sel sügisel on VKG Soojus rajanud Jõhvi kontserimaja juures 370 meetrit soojustorustikke. Sel nädalavahetusl ühendatakse uus lõik soojusvõrguga. PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

Alates reede õhtul kella 22st  kuni laupäeva õhtuni on kogu Jõhvi linnas katkestatud soojusenergia varustamine.

Linna soojusenergiaga varustava VKG Soojuse juhatuse liige Andres Klaasmägi on selgitanud, et katkestus toimub seoses Jõhvi kontserdimaja juurde paigaldatud uue 370 meetri pikkuse uue magistraaltorustiku ühendamisega soojusvõrku. "Kahjuks oleme olukorras, kus ühtegi head aega katkestuse tegemiseks enam pole," tõdes ta ja vabandas tekkivate ebamugavuste pärast.

VKG Soojus lubab kodulehel oleva teate kohaselt alustada soojusenergia varustuse taastamist laupäeva õhtul alates kella 20st.

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt soojusenergia katkestuse ajal Jõhvis miinuskraade oodata pole - temperatuur püsib vahemikus 4-5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles