Kogu Jõhvis taastub soojusenergia varustus keskööks

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel sügisel on VKG Soojus rajanud Jõhvi kontserimaja juures 370 meetrit soojustorustikke. Sel nädalavahetusl ühendatakse uus lõik soojusvõrguga. PEETER LILLEVÄLI
Sel sügisel on VKG Soojus rajanud Jõhvi kontserimaja juures 370 meetrit soojustorustikke. Sel nädalavahetusl ühendatakse uus lõik soojusvõrguga. PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

VKG Soojus dispetšer kinnitas Põhjarannikule, et laupäeval öösel kella 24ks saab kogu Jõhvis soojusenergia varustus taastatud.

Tema sõnul oli kella 22ks soojusenergia varustamine  lülitatud sisse mikrorajoonis, Jõhvikülas, Pargi tänava piirkonnas, Narva maantee piirkonnas ja eramutes rajoonis ning kesklinnas. Ainsana oli soojata veel Jõhvi läänepoolne osa. Kuid ka see piirkond peaks sooja vee ja keskkütte tagasi saama lähitundide jooksul.

Reedel õhtul alanud soojusenergia varustuse katkestus venis osades Jõhvi piirkondades planeeritust pikemaks.

VKG Soojus lubas kodulehel oleva teate kohaselt alustada soojusenergia varustuse taastamist laupäeva õhtul alates kella 20st. Kesklinnas ja läänepoolses osas tuli aga kraanidest külma vett veel ka pärast kella üheksat õhtul.

Soojusenergiaga varustamine katkes Jõhvis  reede õhtul kella 22st. VKG Soojuse juhatuse liige Andres Klaasmägi on selgitanud, et katkestus toimub seoses Jõhvi kontserdimaja juurde paigaldatud uue 370 meetri pikkuse uue magistraaltorustiku ühendamisega soojusvõrku. “Kahjuks oleme olukorras, kus ühtegi head aega katkestuse tegemiseks enam pole,” tõdes ta ja vabandas tekkivate ebamugavuste pärast.

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt soojusenergia katkestuse ajal Jõhvis miinuskraade oodata pole – temperatuur püsib vahemikus 4-5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles