Oleg Gross ehitab Jõhvi poe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellele tühermaale ehitatakse kauplus.
Sellele tühermaale ehitatakse kauplus. Foto: Peeter Lilleväli


Elioni hoone kõrvale raudtee taha peaks tuleval aastal kerkima OG Elektra uus, tuhande ruutmeetri suuruse kaubanduspinnaga toidukauplus.

"Jõhvi keskuses on kauplusi külluses, Tartu maantee suunal pole aga ühtegi toidupoodi," selgitas ASi OG Elektra juhatuse esimees Oleg Gross soovi rajada sellesse piirkonda oma kauplus.

Jõhvis on OG Elektral oma kauplus juba olnud - see asus kaubanduskeskuse rendipinnal Keskväljak 6. Möödunud aasta lõpul aga see suleti, kuna omanik pidas seda vananenuks. Ent juba siis teatati, et ehitatakse uus, suurema valiku ja hea teenindusega pood.

Uus kauplus ehitatakse Elioni hoone kõrval asuvale OG Elektra krundile ning sinna investeeritakse ligikaudu miljon eurot.

Detailplaneering on juba valmis ja praegu otsib firma hoone projekteerimiseks arhitekti. Oleg Grossi sõnul peaksid siin lisaks kauplusele koha leidma ka rentnikud, näiteks apteek ja postkontor.

"Tahame kaupluse valmis saada võimalikult kiiresti, ent kõik sõltub sellest, kui kiiresti saame ehitusloa ja milliseks kujuneb talv," täpsustas Gross. "Kui kõik läheb normaalselt, siis kaupluse avamine on võimalik 2012. aasta jaanipäevaks, äärmisel juhul jõuludeks."

AS OG Elektra kavatseb lähitulevikus ehitada oma kaupluse ka Iisakusse ja ettevalmistused selleks on juba alanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles