Idavirulased müüsid turismimessil oma suurüritusi

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna üks üritus, mida "Tourestil" tutvustati, oli Kiviõli motofestival, sättis Märulibänd end esinema tsikli peale ja ümber.
Kuna üks üritus, mida "Tourestil" tutvustati, oli Kiviõli motofestival, sättis Märulibänd end esinema tsikli peale ja ümber. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel toimunud turismimessil "Tourest 2012" võtsid Ida-Virumaa turismitegelased maakonna suurürituste reklaamimiseks appi nii tsikli kui Peeter I ajastu sõdurid.

Ida-Viru turismikoordinaator Sigrid Karon ütles, et sel aastal keskenduti maakonna tutvustamisel kolmele rahvusvahelist huvi pakkuvale üritusele, milleks on Jõhvi balletifestival, Kiviõli motofestival ja Narva ajaloofestival koos samal ajal toimuva Narva energiajooksuga. "Need üritused näitavad väga kenasti meie maakonna erilisust ja kontrastirohkust," selgitas ta.

Appi võeti ka vastav atribuutika: nii sätiti maavanemast Riho Breivelist, Mäetaguse vallavanemast Aivar Survast ja Jõhvi gümnaasiumi direktorist Tiit Salvanist koosnenud Märulibänd esinema tsikli peale ja ümber. Ajaloofestivali ühed peategelased - Preobraženski polgu sõdurid - marssisid aga trummi põristades mööda messihalli.

"Kui boksis toimuvad erisugused tegevused, siis oled kogu aeg pildil," ütles Karon ja lisas, et Ida-Virumaa tutvustajad kandsid sel aastal dressipluusi, mille seljaosa ehtis kiri "Ida-Virumaa turismikoondis".

Ida-Virumaa ja Narva linn olid tänavu ühiselt väljas kõigil kolmel päeval. Messil tutvustati ka uut kodulehte www.discovering-estonia.eu, kus messikülastajad said endale kokku panna meelepärased puhkusereisid ja valitud Ida-Viru paketi endale meilile saata.

Baltimaade suurim ja vanim turismimess "Tourest" toimus sel aastal 21. korda ja oli rekordiline nii eksponentide kui külastajate arvu poolest. Viimaseid oli üle 26 000. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles