Alajõe volikogu tutvus nädal tagasi valitud vallavanemaga

Külli Kriis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladislav Ivanov tunnistas, et omavalitsustööga pole ta varem kokku puutunud, küll aga on tegutsenud äri- ja logistikafirmades. Millistes nimelt, jäi saladuseks. 
Vladislav Ivanov tunnistas, et omavalitsustööga pole ta varem kokku puutunud, küll aga on tegutsenud äri- ja logistikafirmades. Millistes nimelt, jäi saladuseks. Foto: Matti Kämärä

Reedel nähti Alajõel esimest korda uut vallavanemat, kelle volikogu temast midagi teadmata juba nädal tagasi ametisse valis.

Alajõe vhttp://pr.pohjarannik.ee/wp-admin/admin.php?page=adrotate-groupsallavolikogu otsustas eile ajakirjanike saali ilmudes oma istungi volikogu aseesimehe Natalja Prohhorova ettepanekul pikemalt põhjendamata kinniseks kuulutada. Vallasekretäri kohusetäitja Andres Linnard ütles hiljem põhjuseks isikuandmete kaitse - seda siis seoses punktiga, mis käsitles uue vallavalitsuse liikmete kinnitamist. Samamoodi kinniste uste taga arutati ka valla veemajanduse ja projektidega seonduvat ning tutvustati uut vallavanemat, kes juba nädal tagasi ametisse valiti, ent keda enamik volikogu liikmeid enne eilset näinudki polnud.

Värske vallavanem Vladislav Ivanov on lõpetanud Tallinna ehitus- ja mehaanikatehnikumi autode tehnohoolduse ning remondi erialal ja on enda sõnul töötanud mitmes firmas, peamiselt äri ning logistika valdkonnas. "Nii et juhtimiskogemus on mul olemas. Enne siiatulekut töötasin ühes autotranspordifirmas mänedžerina," ei soovinud ta firma nime öelda.

Ivanov tunnistas, et omavalitsustööga tal varasemaid kokkupuuteid ei ole. "Seda, et Alajõe vallavanemat otsib, lugesin internetist - vist Maalehest - ja mõtlesin, et miks mitte proovida," rääkis ta. "Alajõel olen käinud küll, viimati möödunud suvel."

Ivanov ei eitanud, et ta vallavanemaks tulles palgas kaotas. "Eks majanduskriis tabas kõiki majandusharusid, ka autotransporti," andis ta mõista, et palgavahe ei pruugi väga suur olla. "Mulle meeldib inimestega suhelda ja kompromisse leida."

Alajõe tulevikku näeb vastne vallavanem iseseisva vallana. "Alajõe plussid on geograafiline asend ja tugevad inimesed. Muidugi tuleb siin lahendada jooksvaid probleeme, aga kindlasti on vaja ka tulevikku vaadata, rohkem Euroopa fonde kasutada."

Mustvees elav Vladislav Ivanov Alajõele elama kolida ei kavatse. "Vahemaa pole ju kuigi pikk," ei näe ta töölkäimises probleemi. "Poeg on juba peaaegu täiskasvanud inimene, lõpetab gümnaasiumi. Abikaasa toetab mu otsust siia tööle tulla. Kui hobidest rääkida, siis olen endine profijalgpallur ja selle alaga tegelen siiani."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles