Hito ei saanud Valgale vastu

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarnaselt teisele meistriliiga kohtumisele, mis peeti Rakvere Tarvaga, pidi Hito ka täna vastasele alla vanduma. Sel korral Valga meeskonnale.
Sarnaselt teisele meistriliiga kohtumisele, mis peeti Rakvere Tarvaga, pidi Hito ka täna vastasele alla vanduma. Sel korral Valga meeskonnale. Foto: Matti Kämärä

Valgas toimunud G4S Eesti korvpalli meistriliiga kohtumises tuli KK Hitol sealsele Valga/Maks & Mooritsa võitkonnale alla vanduda tulemusega 65:87.

Kohe kohtumise alguses jäädi 12 punktiga kaotusseisu. Seejärel tuldi seitsme punktiga järele ning tekkis lootus, kuid hoog rauges taas ning esimesel veerandajal suudeti visata 11 punkti vastaste 27 vastu, vahendab sportiv.ee.

Ka teisel veerandajal ei saadud mängu korralikult käima ning poole mängu peal seisid tablool numbrid 27:49.

Kolmas veerandaeg kulges sarnaselt esimesele mängupoolele - Valga hoidis oma turvalist eduseisu, Hitol midagi märkimisväärset korda saata ei lastud ning veerandaja lõpuks oli valgalaste eduseis kasvanud veel paari punkti võrra.

Viimasel veerandajal Hito lõpuks ärkas ning hakkas vahet vähendama. Kui mängu normaalajal lõpuni oli jäänud vähem kui viis minutit, oli Hito 16punktilises kaotusseisus. Rohkemaks jõudu ei olnud ning mängu lõpptulemuseks jäi 65:87.

Hito resultatiivseim oli Sander Saare 19 punktiga, kahekohalise skoori kogusid veel Markus Laanemets (12) ja Mario Kirsimaa (10). Vastaste parim oli 20 punktiga Veljo Vares.

Kui kaks esimest veerandit kuulusid kindlalt Valgale, siis teisel poolajal Hito poolt kasutusele võetud maaalakaitse võrdsustas mängupilti oluliselt ja kaks viimast veerandit jäädi kokkuvõttes viiki.

Hito peatreener Priit Sternhof ütles pärast kohtumist, et vastane mängis oma liikumised kindlalt välja, leidis kaitse nõrgad kohad üles ning kui palli ei õnnestunud korvi alla toimetada, tabati ka kaugelt. Hito mängijad olid kohtumise alguses krambis ja uimased ning sellest tingitud ebakindlus tõi kaasa palju praaki.

Järgmise mängu peab Hito 1. novembril Saku suurhallis, kui vastamisi ollakseBC Kalev/Cramoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles