Hito andis Kalevile korraliku lahingu

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hito, kes neljapäeval sai Kalev/Cramolt suure kaotuse, tegu täna hea mängu ning jäi vastasele alla vaid seitsme punktiga.
Hito, kes neljapäeval sai Kalev/Cramolt suure kaotuse, tegu täna hea mängu ning jäi vastasele alla vaid seitsme punktiga. Foto: Matti Kämärä

[nggallery id=41]

Pärast mitut suureskoorilist kaotust suutis Hito tänases kodumängus anda Kalevile korraliku lahingu ning jäi Tallinna meeskonnale alla vaid seitsme punktiga.

Hoolimata sellest, et terviseprobleemide jäid Hitol mängust eemale põhiviisikumehed Siim Laur ja Mario Kirsimaa, alustas meeskond kohtimist väga edukalt. Meeskond suutis sisse teha mõnepunktise vahe ning seda ka hoida, kuid siis vigastas Edvard Trumm oma hüppeliigest ning kui see algul mängu ei mõjutanud ning veerandaeg suudeti kümnepunktide vahega võita, siis mida aeg edasi, seda ena hakkas Trummi puudumine korvi all tunda andma, vahendas sportiv.ee. Poolaeg lõpetati seisuga 38:38.

Teisel poolajal tegid külalised 43:42 eduseisult 13:0 spurdi ja läksid ette 56:42, juhtides veerandaja lõpuks 59:47.

Saalitäie publiku rõõmuks ei olnud aga hitolased alla andnud ja 15punktilisest kaotuseisust  jõuti veerandaja keskpaigaks seitsme punkti peale - 57:64. Külalised lahkusid Jõhvist võiduseisuga 68:61.

Hitol on nüüd sarnaselt Kaleviga üks võit ja viis kaotust. Üks võit viiest mängust on kirjas Hito järgmisel vastasel, korvpalliklubil Pärnu, kellega kohtutakse järgmisel laupäeval võõrsil. Laupäeval mängib aga meeskond källe kodus ning siis on vastaseks Valga meeskond, kellele võõrsil kaotati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles