Nädalavahetusel näitasid vandaalid Jõhvis jõudu

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi promenaadil on vandaalitsetud ka varem. Sellel korral sattusid ohvriteks pingid ja prügikastid.
Jõhvi promenaadil on vandaalitsetud ka varem. Sellel korral sattusid ohvriteks pingid ja prügikastid. Foto: Matti Kämärä

Jõhvi promenaadil keerati nädalavahetusel külili suur hulk pinke ning prügikaste. Vandaalid olid oma vägilaserammu näidanud Viru tänavast kuni hirve skulptuurini.

Inimesed nägid eile pikali loobitud pinke ja prügikaste, kuid vallavalitsuses polnud keegi asjast kuulnudki. Uurimise peale selgus, et kui koristusfirma N&V töömehed esmaspäeva varahommikul promenaadile oma tavapärast tööd tegema tulid ja kogu koledust nägid, ei hakanud nad vandaalitsemisest kellelegi ette kandma, vaid koristasid segaduse lihtsalt ära. "Tublid poisid! Neil kulus küll poolteist tundi, et vandaalide tehtud segadus likvideerida, aga nad ei hakanud lisatöö pärast kurtma, vaid tegid asja korda," kiitis töömehi Jõhvi valla majandusspetsialist Aivo Tamm.

Vandaalidega ollakse promenaadil hädas algusest peale. "Esimesel aastal kadus suur osa kastidesse istutatud püsikutest. Oleme ajutise lahendusena istutanud sinna hooajalisi lilli, aga kuna tegemist on euroraha toel teostatud projektiga, tuleb algselt kavandatu ikka ellu viia. Kavatseme sel aastal vaadata, kui palju ja milliseid püsikuid on meil vaja juurde hankida, ning järgmisel aastal algse haljastuse taastada. Süda tilgub natuke küll verd, aga äkki teisel katsel jäävad püsima," rääkis Jõhvi valla heakorraspetsialist Liivi Mölder. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles