Tallinna-Narva maantee suletakse Padaorus kaheks kuuks

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks kuud tuleb Tallinn-Narva maanteel liiklejatel sõita läbi Aseri või Sonda.
Kaks kuud tuleb Tallinn-Narva maanteel liiklejatel sõita läbi Aseri või Sonda. Foto: Matti Kämärä

Alates esmaspäevast, 1. juulist on Tallinna - Narva mnt 120. kilomeeter Lääne-Viru maakonnas Padaorus teetruubi kohal remondi tõttu liiklusele kaheks kuuks suletud.

Suletud on maanteelõik Põdruse–Kunda–Pada Viru-Nigula poolsest otsast kuni Pada–Sonda maanteeni. Ümbersõit toimub Sämi–Sonda–Kiviõli–Varja või Viru-Nigula–Aseri kaudu. Teekond enamikule liiklejaist seoses ümbersõitudega ei pikene, kuna ümbersõit Sämi–Sonda–Kiviõli–Varja kaudu on põhimarsruudist 400 meetrit lühem, vahendas ERR-i uudisteportaal maanteeametit.

Maanteeameti ida regiooni planeeringute osakonna juhataja Anti Palmi selgitas, et Padaoru truup on amortiseerunud ja vana. "Truup tekitab kevadise suurvee ajal üleujutusi ning ehitatakse nüüd ümber teraskaartruubiks," lisas Palmi.

Kohalikel elanikel soovitatakse remondi ajal kasutada teisi piirkonna avalikus kasutuses olevaid teid. Remonditud truubiga teelõik avatakse plaanide kohaselt liiklusele taas kahe kuu pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles