Põhjarannik 24. oktoobril

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia Balti elektrijaam toodab lisaks elektrile ka Narva majadele soojust. Umbes 60 protsenti selle soojuse maksumusest moodustab kerkinud põlevkivihind. Selle pideva kallinemise tõttu otsivad energeetikud katelde kütmiseks taskukohasemaid alternatiive - puidust söeni. Osalt tänu sellele on Narva keskküte endiselt odavaim Eestis.
Eesti Energia Balti elektrijaam toodab lisaks elektrile ka Narva majadele soojust. Umbes 60 protsenti selle soojuse maksumusest moodustab kerkinud põlevkivihind. Selle pideva kallinemise tõttu otsivad energeetikud katelde kütmiseks taskukohasemaid alternatiive - puidust söeni. Osalt tänu sellele on Narva keskküte endiselt odavaim Eestis. Foto: Matti Kämärä

* Narvas tõuseb juba enne kevadet järsult soojuse ja kuuma vee hind. Arvestades, et taas võimule tõusnud Keskerakond lubas enne valimisi, et nad hoiavad kommunaalkulude tõusu ära, tuli see uudis narvalastele halva üllatusena.

* 1. novembrist toimub Kohtla-Järve bussiliinidel mitu muudatust. Kõigile liinidele saadetakse uued bussid, muutuvad sõiduhinnad, võimalik on kasutada elektroonilist sõidudokumenti.

* Jõhvi vallavõimud on haaranud initsiatiivi, et rajada maakonnakeskusesse tervisekeskus. "Sotsiaalministeeriumi kaardile on Jõhvi märgitud, aga kuidas sellega edasi minnakse, sõltub suuresti meist endist," ütles Jõhvi vallavalitsuse sotsiaalteenistuse juht Kairi Soomer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles