Jekaterina Vassiljeva: suurepäraste töötulemuste eest on mõistlik Repinskit premeerida

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Kui Martin Repinski mullu juunis vallavanemaks valiti, olid tal valmis pandud riigikogu sümboolikaga kingitused volikogu liikmetele. Nüüd tahab osa neist järjekindlalt talle üheksa kuu pikkuse töö eest lisaks palgale ka suure preemia maksta.
Kui Martin Repinski mullu juunis vallavanemaks valiti, olid tal valmis pandud riigikogu sümboolikaga kingitused volikogu liikmetele. Nüüd tahab osa neist järjekindlalt talle üheksa kuu pikkuse töö eest lisaks palgale ka suure preemia maksta. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Pärast seda kui selgus, et Jõhvi volikogu koalitsioonisaadikud määrasid riigikogusse läinud endisele vallavanemale Martin Repinskile aprilli alguses 14 400 euro suuruse lahkumishüvitise ebaseaduslikult, asus osa neist otsima uusi teid, kuidas teda premeerida. Repinski teatas eile, et ei võta sellist preemiat vastu. 

Jõhvi volikogu esimees Eduard East ütles, et eelseisval volikogu istungil ei ole ühtegi õigusakti, mis puudutaks Repinskile preemia maksmist. "Ta kindlasti väärib sellist kiitust," sõnas East, täpsustades küsimise peale, et peab selle all silmas 11. aprillil määratud 14 400 euro suurust lahkumishüvitist. "See oli minu arvates sisu poolest õige. Aga niisuguses vormis ei olnud see õiguslikult korrektne."

Käis tihti Tallinnas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles