Tartu hoiu-laenuühistu avas Jõhvis esinduse

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Tartu hoiu-laenuühistu Jõhvi kontori juhataja Marika Kreilis (vasakul) ulatab visiitkaardi tolle päeva esimesele hoiustajale − Narva ettevõtjale Andrus Tammele.
Tartu hoiu-laenuühistu Jõhvi kontori juhataja Marika Kreilis (vasakul) ulatab visiitkaardi tolle päeva esimesele hoiustajale − Narva ettevõtjale Andrus Tammele. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Teisipäeval avati Jõhvis Keskväljak 6 asuvas kaubanduskeskuses Jõhvikas Tartu hoiu-laenuühistu esindus. 

Tartu hoiu-laenuühistu (Tartu HLÜ) kapitali suurus on üle 29 miljoni euro. Rohkem kui 3000 ühistu liiget teenindatakse viies kontoris Tartus, Tallinnas, Narvas ja nüüd ka Jõhvis. Tartu HLÜ nõukogu liige Harry Raudvere nimetas seda sündmust järjekordseks sammuks nende tegevuse arengus.

"Möödunud aastal avas Tartu HLÜ esindus uksed Narvas ning töötab väga hästi. Selle vastu on huvi tundnud paljud teiste Ida-Viru linnade, nt Sillamäe, Kohtla-Järve ja Jõhvi elanikud. Mind see ei üllata: Tartu HLÜ kasvava populaarsuse võti on selles, et me pakume kümneid kordi suuremat intressimäära kui suured pangad; määra, mis ületab tunduvalt inflatsiooni ja annab võimaluse teenida stabiilset intressitulu. Raha paigutamine hoiu-laenuühistusse võimaldab saavutada kaht eesmärki: saada palgale või pensionile lisatulu ning kaitsta raha inflatsiooni eest. Kuna piirilinnas käia pole kõigile mugav, otsustas juhatus avada veel ühe kontori Ida-Virumaa südames," rääkis Raudvere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles