Narva arhitektuuri- ja linnaplaneerimise ameti direktor lahkus ametist

Ilja Smirnov
Copy
Narva linnavalitsuse arhitektuuri- ja linnaplaneerimise ameti direktor Oleg Andrejev oma ametikohal tööd teha õieti ei jõudnudki.
Narva linnavalitsuse arhitektuuri- ja linnaplaneerimise ameti direktor Oleg Andrejev oma ametikohal tööd teha õieti ei jõudnudki. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Esmaspäeval, 20. mail esitas lahkumisavalduse Narva linnavalitsuse arhitektuuri- ja linnaplaneerimise ameti direktor Oleg Andrejev, kes sellel ametikohal tööd teha õieti ei jõudnudki. Veidi varem lahkus samuti omal soovil ametist Narva linna arenduse ja ökonoomika ameti direktor.

Oleg Andrejev võitis ametikonkursi 2018. aasta lõpus ning asus Narva linnavalitsuse arhitektuuri- ja linnaplaneerimise ametit juhtima 2. jaanuarist. Ent ligikaudu poolteist kuud direktori ametis olnud Andrejev oli sunnitud haiguslehele jääma ning viibib seal tänini.

Narva linnapea Aleksei Jevgrafovi sõnul esitas Andrejev lahkumisavalduse just terviseseisundi tõttu. Arhitektuuri- ja linnaplaneerimise ameti juhiks jääb Andrejev kuni mai lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles