Septembrist kerkivad Kohtla-Järve kultuurikeskuse huviringide osalustasud

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Svetlana Korotkova sõnul läheb kogu osalustasudest saadav raha ringide töö arendamiseks.
Svetlana Korotkova sõnul läheb kogu osalustasudest saadav raha ringide töö arendamiseks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsus võttis vastu otsuse tõsta Kohtla-Järve kultuurikeskuses tegutsevate huviringide osalustasusid. Alates 1. septembrist tuleb õpilastel kuus maksta 2-5 euro võrra varasemast rohkem.

Kohtla-Järve kultuurikeskuse direktor Svetlana Korotkova ütles, et nende majas tegutsevate huviringide osalustasud pole muutunud 2013. aastast ning kuna ringide töö korraldamisega on üha raskem toime tulla, otsustatigi osalustasusid tõsta.

"Kogu osalustasudest saadav raha läheb ringide töö arendamiseks. Selle eest ostetakse materjale tarbekunstistuudio jaoks ning õmmeldakse tantsijatele ja lauljatele kostüüme. Noored artistid käivad mitmesugustel festivalidel ja konkurssidel ning nende sõitude korraldamisel osaleb alati kultuurikeskus. Enne osalustasude tõstmise ettepaneku tegemist arutasime seda teemat kollektiivide juhtidega ning nad nõustusid, et vajadus selle järele on olemas."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles