Kuninglik vanaduspõlv

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jaan kiidab elu pansionaadis taevani.
Jaan kiidab elu pansionaadis taevani. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

"Siin on elu nagu paradiisis," kiidab Alutaguse hoolekeskuse uue pansionaadimaja elanik Jaan, kes kolis siia Tallinna külje alt. Paradiis Mäetagusel tuleb talle kaks korda odavamalt kätte kui pealinnas.

Jaan seadis end Alutaguse hoolekeskuse uude majja sisse esimesena ja on oma praeguses kodus elanud kuu aega. "Tunnen, et olen siin elanud terve elu. See ei ole hooldekodu, see on pansionaat," kinnitab mees.

Uus hoone on üle 300 ruutmeetri suur ning selle ehitamine ja sisustamine läks maksma ligi 800 000 eurot. Rahastamise otsuse tegi Mäetaguse vald enne haldusreformi ja suure Alutaguse valla moodustumist. Eakate kodu pidulik avamine on Kristiina Etsi sõnul kavandatud detsembri algusesse.
Uus hoone on üle 300 ruutmeetri suur ning selle ehitamine ja sisustamine läks maksma ligi 800 000 eurot. Rahastamise otsuse tegi Mäetaguse vald enne haldusreformi ja suure Alutaguse valla moodustumist. Eakate kodu pidulik avamine on Kristiina Etsi sõnul kavandatud detsembri algusesse. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles