Lüganuse vald maksab Maidla Mõisa Arendusele lisatoetust

Põhjarannik
Copy
Maidla mõisakompleksi arendamiseks ellu kutsutud MTÜ Maidla Mõisa Arendus rahakasutust hakkab uurima volikogu revisjonikomisjon.
Maidla mõisakompleksi arendamiseks ellu kutsutud MTÜ Maidla Mõisa Arendus rahakasutust hakkab uurima volikogu revisjonikomisjon. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Lüganuse vald otsustas toetada Maidla Mõisa Arendust rohkem kui 13 000 euroga, mis läheb palkade ja koondamistasude maksmiseks kahele inimesele, ning samas saata valla toetuste kasutamist uurima revisjonikomisjoni. 

Lüganuse vald, kes ühe osanikuna kutsus MTÜ Maidla Mõisa Arendus ellu, et mõisakompleksi hallata ja arendada, pikendas lepingut ühinguga selle aasta juuni lõpus kaheks kuuks: juuliks ja augustiks. Selle tarbeks eraldati ettevõttele ka toetust. Nüüd saatis MTÜ vallavalitsusele kirja, kus seisab, et nad tasusid augusti vee- ja elektriarve ning ka töötajate palgad oma vahenditest, mistõttu ei ole ettevõttel raha likvideerimisprotsessiks. Puudu on ligi 14 000 eurot, mis kõik kulub ühe täiskoormusega ning ühe osalise koormusega töötaja septembri töötasuks, kasutamata puhkuse kompenseerimiseks ning koondamistasudeks. 

Lüganuse volikogu otsustaski anda 13 893 eurot nende kulude katmiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles