Kiviõli koolikonflikti lahendamise võti on vallavalitsuse väravas

Copy
17. detsembril tunni aja pikkuse hoiatusstreigi korraldanud Kiviõli koolipere püsib võitluses oma direktori Heidi Uustalu eest ühtsena: eile teatasid 42 õpetajat vallavalitsusele, et nad alustavad 13. jaanuarist püsivat streiki, kui vallavalitsus pole selleks ajaks direktorit tööle ennistanud.
17. detsembril tunni aja pikkuse hoiatusstreigi korraldanud Kiviõli koolipere püsib võitluses oma direktori Heidi Uustalu eest ühtsena: eile teatasid 42 õpetajat vallavalitsusele, et nad alustavad 13. jaanuarist püsivat streiki, kui vallavalitsus pole selleks ajaks direktorit tööle ennistanud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Laupäevasel rahvakoosolekul Kiviõli koolis, kus vallavanem oli esimest korda silmitsi pahase kogukonnaga, hakkas jää pisut sulama: varem vallandamisotsuse õigsuses kindel olnud vallavanem Viktor Rauam tõdes, et tal on, mille üle mõelda. Et mõtlemine kiiremini toimuks, esitasid õpetajad eile ametliku streigiteate. 

Kui otsus Kiviõli 1. keskkooli direktori Heidi Uustalu ametist vabastamise kohta tuli juba rohkem kui kolm nädalat tagasi, siis laupäeval kohaliku kogukonna algatusel toimunud rahvakoosolek oli sisuliselt esimene kord, mil otsuse vastuvõtjad inimestega silmitsi seisid.

On, mille üle mõelda 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles