Kohtla-Järve ei leia noortekeskusele sobivat kohta

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Noortetuba tegutses Kohtla-Järvel Keskalleel pool aastat, ent Kirill Kõpp oli sunnitud selle naabrite rahulolematuse tõttu kinni panema. Muud kohta oma algatuse jätkamiseks ta seni leidnud ei ole.
Noortetuba tegutses Kohtla-Järvel Keskalleel pool aastat, ent Kirill Kõpp oli sunnitud selle naabrite rahulolematuse tõttu kinni panema. Muud kohta oma algatuse jätkamiseks ta seni leidnud ei ole. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Pärast seda, kui Järve linnaosas tegutsenud noortetuba rohkem kui aasta aega tagasi kinni pandi, on noorte vaba aja veetmise teema eriti teravaks muutunud, ent linnavõimud pole sellele probleemile lahendust seni leidnud.

Poolteist aastat tagasi MTÜ Rahva Liikumine vabatahtlike poolt Keskalleel avatud noortetoa tegevuse kohta tuli majaelanikelt sageli kaebusi. Ning neid tuleb endiselt, ehkki noortetuba ise juba rohkem kui aasta aega suletud on olnud.

Nii pöördus Kohtla-Järve linnavolikogu liige, sotsiaaldemokraatide esindaja Jelena Mutonen tänavu jaanuaris linnavalitsuse poole järelepärimisega, teavitamaks, et Rahva Liikumise liider Kirill Kõpp pole tema algatuse elluviimiseks toetusena eraldatud raha kohta senini täielikult aru andnud. Ühtlasi tahab Mutonen teada, kas linn kavatseb kinnitamata summad mittetulundusühingult tagasi nõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles