Raamatukogud suhtlevad lugejatega kontaktivabalt

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
KONTAKTIVABA JUTUTUND: Toila raamatukogu väikestel lugejatel on iga päev kell 11 võimalus kuulata ja vaadata ettelugemist. Teisipäevaks oli Lea Rand valinud Priit Põhjala raamatu "Onu Mati, loomaarst". "See on selline lugu, mida ka täiskasvanutel on tore kuulata."
KONTAKTIVABA JUTUTUND: Toila raamatukogu väikestel lugejatel on iga päev kell 11 võimalus kuulata ja vaadata ettelugemist. Teisipäevaks oli Lea Rand valinud Priit Põhjala raamatu "Onu Mati, loomaarst". "See on selline lugu, mida ka täiskasvanutel on tore kuulata." Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Viru raamatukogud tegutsevad eriolukorra ajal mitut moodi: ühed lugejaid ei teeninda, teised on küll suletud, aga laenutavad raamatuid kontaktivabalt ning kolmandad jätkavad tavapärast tööd. 

Toila valla raamatukogud on lugejatele suletud kuni 1. maini, kuid töö pole seisma jäänud − see toimub lihtsalt teises vormis.

Nii on Toila raamatukogu väikestel lugejatel iga päev kell 11 võimalus kuulata ja vaadata ettelugemist. Seda võib teha ka hiljem, sest kõik videod on raamatukogu Facebooki lehel olemas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles